середу, 20 березня 2019 р.

Лепбук «МОЇ ДРУЗІ»

#Лепбук «МОЇ ДРУЗІ». 
Ціна електронного варіанту 50 грн. 
Про замовлення пишіть  на пошту voksana120588@gmail.com


Лепбук складено відповідно до розробки ранкової зустрічі третього тижня з однойменною темою. 
До лепбукe входить : 
основа розроблена для формату А3 та А4 , кишеньки та матеріал до них; 
Кишенька «КВІТКА ДРУЖБИ» - запропонуйте дітям зібрати у квітку тільки ті пелюстки, на яких записані слова, які, на їхню думку, характеризують справжнього друга;
Кишенька «ТАНГРАМ» - із геометричних фігур учні складають цифри і запропоновані зображення ;
Кишенька «ВЕСЕЛКА ЗАХОПЛЕНЬ - запропонуйте кожній дитини вибрати елемент веселки, який відповідає його захопленню. Діти вибирають смужку відповідно до свого захоплення й на килимку викладають веселку;
Кишенька «ОЖИВИ ДРУЗІВ» - запропонуйте запитання для обговорення «Чи може казковий герой бути другом?» Якщо діти погодяться, що казкові герої можуть бути друзями, то запитайте, хто з них найбільше підходить на роль друга. Запропонуйте їм розфарбувати і охарактеризувати даних казкових друзів.
Кишенька «ЗНАЙОМСТВО» - дітям пропонується класти імена дівчат та хлопчиків за допомогою визначення перших літер малюнків. Це вчить дітей визначати перший звук у словах, та позначати його відповідною літерою. Далі кожен розповідає чи має друга, у якого таке ж ім’я.
Кишенька «МИРИЛКИ»- зазначте, що немає у світі однакових людей, усі ми різні. Часто нерозуміння цього приводить до сварок, непорозумінь і конфліктів. Дітям запропоновано зробити двохсторонні картки-мирилки. Прочитайте учням усіх їх, запитайте, яка найбільше сподобалася, і вивчіть її.
Кишенька «ДРУЖНІЙ ГУРТ»- скажіть учням, що наша вправа покликана допомогти тваринам знайти їхні будиночки, щоб тварини перестали бути безпритульними. Учні мають розмістити героїв відповідно до кожного будиночка.
На звороті –«КАЗКА ПРО ДРУЖБУ».



Лепбук ви друкуєте, вирізуєте, склеюєте. Можете це робити самі, можете з дітьми. Якщо ви маєте можливість друкуйте основу А2 двостороннє десь у поліграфії, якщо ж ні, друкуйте основу А4- 8 аркушів і наклейте їх на аркуш білого паперу А2. Матеріали для заповнення можете друкувати або на звичайному А4 або картоні . Використовуйтелепбук протягом занять і на завершення тижня він буде у вас готовий. Кожен учень матиме наочний результат своєї роботи.


Немає коментарів:

Дописати коментар